Beglazing


Van het vervangen van een gesneuvelde ruit ,  het glasdicht maken van uw complete woning, tot het vervangen van  enkel glas door dubbel HR-glas, wij kunnen het voor u uitvoeren.

Als er een ruit sneuvelt, zullen wij zo snel mogelijk de schade  herstellen,  of een  noodvoorziening maken als er bijvoorbeeld dubbel glas besteld moet worden.

Door de stijgende energiekosten en steeds beter isolerende werking van dubbele beglazing, wordt het steeds interessanter dubbel glas te laten plaatsen. Zo isoleert het huidige dubbel glas 6 maal beter dan enkel glas, en zelfs 3 maal beter dan dubbel glas van 30 jaar oud. Ook is dubbel glas leverbaar in combinatie met figuurglas of veiligheidsglas. Daarnaast neemt ook het comfort toe, omdat er geen koude lucht meer langs het glas stroomt.

Speciale beglazing, zoals hardglazen deuren, glas in lood, glas in lood tussen dubbel glas, spiegels, acrylaat, lexan en nog veel meer op het gebied van beglazing, wij adviseren u hierin en schakelen daarbij specialisten van onze leveranciers in.