Onderhoud

 

Voor het schilderen van uw woonhuis of bedrijfspand bent u bij schildersbedrijf Wicherink aan het juiste adres.

Door onze jarenlange ervaring en inzet van vakmensen zijn wij gespecialiseerd in  het onderhouden van gebouwen, zowel  binnen als buiten.
Wij  leveren  maatwerk en een eerlijk advies voor een nette prijs,  en kijken daarbij altijd naar de lange termijn.

Een vakkundige voorbehandeling van de ondergronden, zoals reinigen, schuren en vetvrij maken, repareren,  gronden etc. is net zo belangrijk als het aflakken, en geeft daardoor een langere levensduur. Zo is ook het voorkomen van het indringen van water in houten delen essentieel voor de levensduur van schilderwerk. Daar waar nodig voeren wij houtrotreparaties zelf uit, of bemiddelen daarin zodat ook dit vakkundig en snel wordt uitgevoerd.

Iets meer geld uitgeven voor kwaliteitswerk is op  den duur  voordeliger, omdat het werk langer meegaat.
Voor tal van klanten voeren wij al jaren het schilderwerk uit, voor enkelen zelfs al meer dan 100 jaar. Zo is een van de opdrachtgevers “het Geldersch landschap en Kasteelen”, waarvoor wij al meer dan 20 jaar onderhoudsschilderwerk  uitvoeren aan historische  gebouwen.

Daarnaast onderhouden wij de panden van een groot aantal particulieren, verenigingen  van eigenaren, bedrijven, winkeliers en  horecagelegenheden in Groenlo en omgeving.

Niet alleen buiten, maar ook binnen kunnen wij u van dienst zijn, niet alleen  met traditioneel schilderwerk, maar ook decoratief. Bijvoorbeeld met de nieuwste behangsoorten, glasweefsels in structuren of geheel glad en strak vlies gesausd in elke gewenste kleur. Steeds vaker passen wij hierbij spuittechnieken toe.

Wij geven u  graag   kleur- en technisch advies en een vrijblijvende offerte.