Nieuwbouw & verbouw


Ook bij nieuwbouw of verbouw van uw woning, bedrijfspand, winkel, cafè, restaurant etc. kunnen wij u van dienst zijn wat betreft glas- en schilderwerk.

Wij werken hierbij zowel voor aannemers of rechtstreeks voor de opdrachtgever. Goede communicatie vooraf maar ook in het werk is altijd van belang voor het nakomen van de planning en het kunnen leveren van kwaliteitswerk.

Wij verzorgen de beglazing, het glasdicht maken met bijv. HR-beglazing, eventueel in combinatie met veiligheidsglas, gefigureerd glas of glas in lood in dubbel glas. Hiervoor zijn wij gecertificeeerd, wij hanteren wettelijk vastgestelde normen. Wist u bijvoorbeeld dat veiligheidsglas onder bepaalde omstandigheden verplicht is.

Daarnaast kunnen wij uw pand van buiten en binnen compleet afwerken. Kozijnen,ramen,deuren,wanden en plafonds voorzien wij van de door u gewenste afwerking. Steeds vaker passen wij hierbij spuittechnieken toe voor een nog beter resultaat en een scherpe prijs.

Decoratieve wandbekleding is weer helemaal terug. Denk aan reliëfbehang leverbaar in talloze kleuren, glasweefsels en vliesbehang. Zeer uitgebreid is het aanbod in kleuren, die wij zelf direct kunnen maken op onze computergestuurde verfmengmachine, waardoor wij snel kunnen leveren en de voortgang in het werk niet stagneert.  Indien gewenst adviseren wij u bij de te maken keuzes, en schakelen op verzoek een interieurstyliste in.